Rád bych ti pomohl
Rád bych Ti pomohl
otevřít bolest v srdci,
abych ji odplavil.
Rád bych svou něhou
všechno co bolí Tě
napravil.
Rád bych Ti vdechl
do Tvé duše klid.
Jak rád bych Te hned
chtěl u sebe mít.
Přečteno 478x
Tipy 7
Poslední tipující: Kett, CULIKATÁ, pamp_elka, Romana Šamanka Ladyloba, PPetrushka
Komentáře (1)
Komentujících (1)