Stojím před tebou samým
Jsem jako vítr.
Nevidíš mě,
jen mě cítíš,
ale přesto nevnímáš.
Jsem jako voda.
Průzračná a čistá.
Protékám proudem lásky,
jenž tě omývá.
Jsem jako oheň.
Zářím barvami,
plné lásky a vášně,
ale díváš se jen z povzdálí.
Jsem jako země.
Každá květina, strom
i půda pod tebou,
která život dává.
Jsem jako energie.
Jsem jen pro tebe,
ale nevšímáš si mě,
i když stojím před tebou samým.
Přečteno 386x
Tipy 2
Poslední tipující: Zasr. romantik
Komentáře (1)
Komentujících (1)