Příště...
Anotace: Once upon a time...in our own space
Kdyby byla řeka Temže
pravý přítok Dunaje,
byl bys mojím mužem, jenže
na "kdyby" se nehraje.
Byla bych ti dobrou ženou?
Měl bys mě stále tak rád?
S budoucností nezměněnou
je zbytečné dál se ptát.
Až se sejdem v jiných světech,
počkej na mě těch pár let,
ať se můžem po dvou dětech
svým vesmírem proletět.
Přečteno 400x
Tipy 7
Poslední tipující: Robin Marnolli, Zefi, CULIKATÁ, Princezna.Smutněnka
Komentáře (0)