Tančíš jak víla na palouku
slunce Tě hladí ve vlasech
duha se sklání do oblouku
a Tvoje krása bere dech
Ve vlhké trávě v raní rose
pozvolna plují jak mraky na nebi
Tvé malé něžné nožky bosé
jsi víla o niž zdá se mi
Královna srdce které nosím
příčina mě věčné radosti
tak buďte má o to Vás prosím
tak buďte má Vaše výsosti
Buďte má do konce života
ať zlostí pukne samota.