Slza
Slza pomalu z oka na tvář sklouzává,
Je však plna hořkosti a žalu,
kterou má zhrzená láska jí dodává.
Jak průzračná perla kutálí se dál
a pak na zem padá.
Naši lásku dávno vítr odvál,
už nemáš mne lásko, nemáš ráda.
Slza se rozbila na miliony slziček
z očí pramení slabounký potůček.
Každou slzu potká pád,
stejný jako naší lásku.
Měl jsem Tě lásko, měl jsem Tě rád.
Komentáře (0)