Anotace: K inspiraci mi dopomohl můj kamarád, jenž měl podobný osud, avšak se šťastnějším koncem
tak rady samozřejmě beru, tohle jsem napsal během 10ti minut, vůbec jsem to sem nechtěl dát ale kámoš řek at to vložim :)
08.03.2010 22:30:00 | Estan
Takový trošku 19. století a asi by si to chtělo pohrát s některými rými aby se tolik neopakovaly. Ale ber to jako můj laický názor a hlavně - piš a piš!
08.03.2010 22:11:00 | René Vulkán