Budoucnost
Do prázdné studně já,
tam shora zhlížím,
kdo pak to vidět má,
co se sem blíží?
Studna tak hluboká,
že dohlédnout nelze,
přítomnost samotná,
mým snům dala meze.
Tu káru svou tlačí,
dívka tak krásná,
jež zrakem svým značí,
že blíží se spása.
Životem kráčím tak,
od rohu k rohu,
za její károu však,
šel bych až k hrobu.
Miluji ji...
Přečteno 439x
Tipy 4
Poslední tipující: Jiná, ilona, Houda
Komentáře (1)
Komentujících (1)