A tak to skončilo

A tak to skončilo

Anotace: jeden dlouhej krásnej vztah...

Ztratila jsem víru,
Už nemodlím se k Bohu,
Ztratila jsem cit,
Tak jak můžu dál žít?
Jak mám se dívat do očí,
Lidí,
Kterým jsem namlouvala,
Že to chybu nemá,
Nevěřila jim,
Když říkaly,
Tohle je cesta špatná
A potají se mi smály.
Jak můžu si koupit jízdenku,
A jet dál,
Když pro mě život
Peklem se stal?
Skončil pro mě,
Už není,
Ani snění,
Odpuštění.
Studený okovy vrátila mi na ruce,
K tomu vrazila mi ostrý šíp do srdce.
Nezlobím se na ni,
Že mě zabila,
Ale že mě milovala
A přestala.
Snažím se ti nevěřit,
A doufat, že bude líp,
Cítím pod nohama střepy
A až moc velkej klid.
Nezajímáš se,
Jestli dýchám,
Neposloucháš
Moje slova.
Prázdná, bezduchá
Je pro tebe moje snaha,
Tvoje mínus, tvoje smůla,
Říkáš, že můžu si za to sama.
Topím se v očích tvých,
Umírám v slzách svých,
Tvůj dotek by mě srazil na zem,
Kde už stejně delší dobu jsem.
Nechci odpustit za mý hříchy,
Neuvěřím tvýmu „díky“,
Srdce se mi zastavilo,
To, který už v tobě nebylo.
Tvoje slova,
Pro mě byla ta nejhezčí hudba,
A teď ten pocit,
Už nebudu cítit.
Jen sbohem a běž,
Já půjdu též.
Ostrej nůž projel mnou,
Když nechala jsi mě samotnou.
A tohle už se nevrátí zpátky,
Už žádný nekonečný hádky.
Končím,
Dochází mi síly,
Že přežiju noc,
To ti neslibuju,
Umírám tvou větou:
„jenže já už tě nemiluju.“
Autor squatt, 08.03.2010
Přečteno 379x
Tipy 3
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Houda
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Funguje mi jeden lék: Ztracenou víru zase rychle najít, aby mě neutlouklo to, o čem píšeš v dalších verších. Ale nechci radit:-)

08.03.2010 22:01:00 | René Vulkán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí