jsem teď prázdný jako krabice od banánů když tu nejsi
a hledám ty banány kdesi ve vzduchu a ve věcech
aby mě neodfouk vítr a já se neztratil
a neshořel pro tebe až by ze mě nic nezbylo
jen popel
ale vím, že se brzy vrátíš a pak se neodtrhnem jeden od druhého
budem sousoší na rozmoklém zimním předměstí