Loutkové divadlo
Až si mě jednou vezmeš,
nechej si svou lásku.
Pro mě budeš jen,
kašpárek na provázku.
Budu tahat za nitě,
jak v loutkovém divadle.
Po mé kruté hře,
ti možná hlava upadne.
Tvé nebohé tělíčko,
odložím na poličku,
jednou za rok příjdu
a zapálím ti svíčku.
Nemysli si, že jsem krutá
ani nejsem zlá,
abys mi neublížil,
bude z tebe jen má hra.
Přečteno 347x
Tipy 5
Poslední tipující: zelená víla, CULIKATÁ, Houda
Komentáře (1)
Komentujících (1)