Noc

Noc

Anotace: na ni vzpomínám

NOC

Už zhasíná plamen svíčky
ráno se hlásí“pojďme vstát“
a dohořívá sen mezi víčky
a Peřina přestává hřát

Pro tu noc probdělou
šel jsem žít a mít rád
za stěnou vysněnou
tiché tóny začaly hrát

Stojící její stín
v záclonách z pavučin
spící déšť probudil
na okno začal hrát

Máš v očích ještě střípky snů
a můj obraz v nedohlednu

Vánek slzu vysušil
už dávno, co jsem tu byl
když kvůli nám šlo i slunce spát
Autor slamtron, 13.12.2005
Přečteno 333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí