:(
I když jsem tu pro tebe byla
ty však pro mě ne
A si mě láska zaslepila
Či vidiny kýžené
Možná to bylo jen poblouznění
snad i něco víc
Poddávající se chtíči
šla jsem tobě vstříc
Polibek chtěla jsem ti dát
ty však utekl si pryč
Zbyly jen vzpomínky
slzy
a jinak nic...
Přečteno 302x
Tipy 3
Poslední tipující: 4LJFilip, Morgenstern, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)