Ticho

Ticho

Anotace: ***

Ticho mi píše na stolek
jak je ta noc dlouhá,
když neslyším žádnou ozvěnu,
a v myšlenkách je jen touha.
Přinesu jen tak do noci
tvůj stín co tolik chybí
říkal jsi, že nejsme otroci,
že nechceš dělat chyby.
Odtančil jsi se svým splínem
a za sebou nechal krásu léta
a opitý možná bílým vínem,
řekl, že lásky je již veta.
Ticho mi po stolku píše
tak dlouhé, dlouhé psaní,
já dávno, dávno vím že,
že již je konec milování.
Autor jaroslava anna, 10.03.2010
Přečteno 324x
Tipy 17
Poslední tipující: prostěholka, divoska_jaja, zelená víla, enigman, stravla, Psavec, Hazentla, Skalsky Pavel, labuť, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Moc krásné a moc smutné.

10.03.2010 19:57:00 | stravla

líbí

Krásná. Moce se mi líbí

10.03.2010 09:48:00 | Skalsky Pavel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí