Mám rád...
Anotace: zkrátka - mám rád...
Mám rád…
Mám rád zelené olivy.
Je v nich chuť řeckého slunce
a jižního větru.
Mám rád sušené datle.
Je v nich med palmových hájů
a starých příběhů.
Mám rád červené víno.
Je v něm dech staré Francie
a bosých nohou.
Mám rád Tvoje měkké rty.
Je v nich chuť zralých malin
a naší lásky.
Mám rád Tvoje měkké rty…
Přečteno 446x
Tipy 37
Poslední tipující: Holis, carodejka, Marfuša, Lorraine, Churry, vapiti, janewe, hašlerka, Štěpina G, Javavia, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)