Levandule
Anotace: (ale pro mně - Věrka)
Jack Nicholson na obrazovce
a před ní,
v křesle schoulená,
zmáčená slzami
protkanými úsměvy
i vzlyky...
Tužka běží po papíře
čtverečkovaného bloku
a udýchaně klouže
slalom
mezi slanými krátery
výbuchů Tvých slz.
Jsi
matka
dcera
milenka
přítelkyně
kamarádka
láska
...
žena!
Vím to,
každý den
znovu a znovu
to objevuji
a hýčkám...
Děkuji!
Přečteno 401x
Tipy 49
Poslední tipující: cappuccinogirl, Iv, Holis, Žqáry, nejsembásník, Dreamer.Z, Šerpík 1, Sleepwalker, Marfuša, ilona, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)