Bílá Nemoc
Trochu zklamán uprostřed posledního dějství,
usmrcen nelítostným davem,objevil lidskost.
Posmrtnými úsměvy otevřel řeku tajemství,
a přistoupiv nepokřtěn spolykal hořkost.
Nechtěj Hloupá stát se mi ženou,
Navěky pro nebe zatracenou :-*
Přečteno 386x
Tipy 3
Poslední tipující: Javavia, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)