TĚŽKO
Anotace: vzkaz bejvalce,ze sbírky "Vlci v hlavě"
TĚŽKO (vzkaz bejvalce)
Těžko se dýchá s nožem v zádech,
když ti pár žil pootevře
a při každém kroku píchá, řeže
na dva palce hned u páteře!
A vůbec se těžko žije s Tebou,
když kolem všechno hnije
a ruce při dotyku zebou.
Ono se vůbec těžko žije na světě,
když vím, že po týhle planetě
chodí takováhle zmije!
A těžko už to spravím,
a tak skrze tuhle obálku,
Tě alespoň na dálku
ty potvoro zdravím!!
Přečteno 402x
Tipy 12
Poslední tipující: ilona, Divoženka1, Psavec, Květka Š., Boudicca, zenge, CULIKATÁ
Komentáře (5)
Komentujících (4)