Život
Temným šípem zasažena,
černou tmou pohlcena,
střelným prachem zasněžena,
sladkou krásou okouzlena.
Takovou a nejinou jistotou bez podpěry,
láskou a přátelstvím bez důvěry,
bez hladkého pohlazení,
po časném ranním posezení.
Bez střípků z barevných skel,
bez lesku levných tretek,
pod žárem rozpálených těl,
bez hedvábné srsti fretek.
S lahodnou vůní květin,
s milovanou osobou,
ručně namalovaný můj skin,
fascinována nad míru Tebou.
Modrou oblohou s bílými oblaky,
pod starým dřevěným mostem,
na který tvořím čáry a fleky,
co zmizí rychleji než vyrostem.
Přečteno 374x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Vanilková Ninja, Juan Francesco de Faro, fuu, ilona, Psavec, WhiteSkull, labuť, BARBYE, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)