Tebe
Anotace: nešikovné, ale úprimné vyznanie tomu, ktorého láska vo mne zapustila korene
.
sme na moste a nevieme kam vedie
čo za ním na nás čaká schované
možno putá a možno lásky povrázok
dávaš mi tisíc otázok
ja nemám na ne odpovede
mám iba teba v dlaniach, slastný pocit
si moja? moja? áno, tvoja som
môj kvet má inú farbu v tvojich rukách
oťažel, dozrel plodmi, šťastie núka
v sladkom opare vlahých nocí
a vláčny roní slzy zabudnutých snov
tak dávaj pozor, drahý,
tento most je vratký
utkaný z najjemnejšej látky-
z krehučkých túžob milencov
.
Přečteno 624x
Tipy 45
Poslední tipující: J's .., gallatea, Pevya, Divoženka1, Koza, Dota Slunská, La Suneteto, jedam, Juan Francesco de Faro, carodejka, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)