Vezmeme se za ruku a půjdem dolů alejí
směr nám určí čas a světlo
než se naši nadějí
nejdřív bude ráj a pak peklo.
Zrezivělým pohledem sleduji zasněženou zem
alej je pokryta ledem a sněhem
navzdory času a jiné době
stále jsi ve mně a já v tobě
Navzody rokům co vzaly to hopem
jsi mojím stínem a já tvým hochem.
Nenech mě odeplout za naše vzpomínky
nenech mě zmrznout tu v aleji
láska je hřejivá jak horké kamínky
neber mi prosím tu naději.