Horečka
Anotace: Takové malé vyznání ...
Týden jsem utrápená
a prý bude hůř
Další týden konce nemá,
v žaludku nůž
a na rtech úsměv stále
Uvěřit se nechce
ač nepřišlo nic nenadále!
Po špičkách
lehce jakoby v snách
blíží se vysněný čas,
kdy volnost zbalím do batohu,
přidám pas
a pak?
Budeme jen tak
brouzdat po pláži
bez závaží povinností
Pár dní staneme se hosty
kontinentu historie
Mám horečku
cestovní
A moc dobře mi je ...
Přečteno 439x
Tipy 13
Poslední tipující: Majdalénka, Nussichoco, Sleepwalker, northcarolina, hašlerka, WAYWARD, carodejka
Komentáře (6)
Komentujících (5)