Blondýnko
Anotace: ...další z nepřeberného množství zkušeností s padáním na hubu... tak trochu evergreen :(
Sbírka:
Třesky plesky
Blondýnko,
co stojíš u baru
popíjíš vínko
jsi krásná
jsi milá
jako ze sna
Stačilo pár slovíček
a vyzývavých pohledů
zpod svůdných víček
Líbáš vášnivě na rty
šlo to lehce dosti
a mě srdce puká bolestí…
Víš proč?
Snadné to je
rty co líbáš
nejsou moje
Jen přilož si polínko
pod kotel mé bolesti,
…blondýnko…
Přečteno 365x
Tipy 10
Poslední tipující: ilona, Ejí, Sidonie89, Zefi, Lucije, labuť, CULIKATÁ, WhiteSkull
Komentáře (0)