Láska na úvěr
Anotace: Lyrika/ukázka se sbírky: On ženatý, ona vdaná
Nechť soudí nás ti, co lásku nepoznali,
vinu že nemáme, nevěří.
Jsme jenom lidé, a snad nedokonalí.
Naše city nejsou pápěří.
Nelétají tak, jak se jen větru zlíbí,
hladinu klidných vod nečeří.
Možná, že děláme problémy a chyby.
Oba jsme někomu nevěrní...
Přečteno 549x
Tipy 26
Poslední tipující: Gandalf, CRASH, Denael, Taog, labuť, danav, Psavec, Zasr. romantik, hašlerka, Mbonita, ...
Komentáře (8)
Komentujících (6)