Tmavá půlnoc
Jsi půlnoc,
co se vkrádá v tichu,
ospalá slast,
v objetí hříchu.
Padající soumrak,
nad mlčícím údolím,
svit měsíce,
pouhý prach v času soukolí.
Tmavá modř,
hluboké ticho noci,
mlčení, napětí,
můj prapodivný pocit.
Přečteno 357x
Tipy 10
Poslední tipující: ilona, Izza, Houda, CULIKATÁ, motýlek_, sestra-konec
Komentáře (1)
Komentujících (1)