Bezmoc
Anotace: Vše co hořelo nadlidskou krásou - zhasíná
Bezmoc, zoufalství, úzkost
Vykřičet se do všech lesů
Vytrhnout kus svalu z těla
Jsi jak stěna, která studí
Neprostupná, nezbořená.
Jít napříč dopravním kolapsem
Naplnit plíce kouřem
Uhasit žal smrtelným douškem
Vyplavit drátem mozek z těla
Pomož mi, tohle jsi chtěla?
Semínka naděje postupně hnijí
Slunko už přestává hřát
Prameny vody se mění v bláto
Jen obavy a nekalé myšlenky
Teď okupují mně zato.
Jak studna bez echa
Slunce bez nebe
Stromy bez listí
Vítr bez země
Si neumím představit život bez TEBE!
.
.
.
Nevzdávej se mé lásky...
.
BOJUJ!..
.
P R O S Í M..
.
PROSÍM..
.
prosím...
Komentáře (5)
Komentujících (5)