Halucinace
Vidím tě,
jdeš ke mě,
líbám tě,
nádherně.
Směješ se,
je mi zle,
vzdálíš se,
ztraceně.
Ruku dám,
uhýbáš,
nejsi sám,
nic neříkáš.
Temnota,
zvláštní noc,
nicotná,
chci tě moc.
Dívám se,
neopětuješ,
zmítám se,
neutišuješ.
Cítím chlad,
užs odešel,
nemám hlad,
čas nadešel.
Sny jsou pryč,
jsou insipirace,
všecko znič,
má HALUCINACE
Přečteno 472x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, CULIKATÁ, Pythonissa__
Komentáře (1)
Komentujících (1)