T tvých...
Anotace: co z tebe cítím...
Z tvých dlaní chci pít,
tvých očí se ptát.
Já chci s tebou žít,
v tvém těle jen spát.
Z tvých rtů slíbat,
tvou sladkou chuť.
A pak tiše se dívat,
jak v teploměru řítí se rtuť
Z tvého těla umírám,
toužím a zapomínám.
Své srdce ti posílám,
ať čas a prostor nevnímám.
Z tvého paprsku kůže,
co na mě se třpytí.
Já chci být ta růže,
to jemné kvítí.
S tvou duší čistou,
chci se unášet.
A být si jistou,
jak umíš mě do nebe vynášet.
Z tvého těla umírám,
žiju s tebou a prožívám.
Tvé srdíčko dobývám,
jenom tebe ráda mám...
Přečteno 360x
Tipy 4
Poslední tipující: Mraveneček, malá slečna, CULIKATÁ
Komentáře (0)