Jeho Příběh
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=yyQ9shGdxoo Básnička, která vypráví o tom, co se tak celkově děje kolem mě...
Nevím, kde jsi se schovala.
Doufám, že víš, co děláš.
Proč jsi mě doma nechala,
vždyť snažím se být tvá stráž.
Za jasného dne i temné noci,
chci Tě mít pořád ve své moci.
Tvoje ruka skryta v jeho dlani,
rozum zase křičí, zapomeň na ni!
Svíravá bolest na povrchu,
ve tvém smíchu hledám útěchu
tak tedy nepřestávej se radovat,
a o mě se nemusíš strachovat,
Už nějaký ten čas kráčím sám,
tak proč by se to mělo měnit.
Další kapitolu života uzavírám,
Né všechno se dokáže splnit.
Kdykoli se budeš cítit sama,
nebo byla před tebou veliká jáma
já budu hned tady vedle stát,
a jako příteli Ti ochotný radu dát.
Přečteno 410x
Tipy 7
Poslední tipující: jedam, ilona, Mraveneček
Komentáře (4)
Komentujících (4)