V ružovej..
V ružovej záhrade len jedna ruža
vie, čo si myslím
kým sa do kalicha snov nepohrúžia
pred dažďom zvislým
mojich sĺz z očí a dotykov pier jej
lupene mokré
ich vôňa sýta ma do noci čiernej
zve, nech peľ zotrie
kmitavý pohyb motýlích krídel a
bozkov pri splne
Mesiaca, len jeho tvár to, čo videla
pozná úplne
v ružovej záhrade motýlie krídla
ráno už nie sú
vzali si ružu, čo v noci vykvitla
k hviezdam ju nesú
Přečteno 355x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, ilona, divoska_jaja, enigman, Psavec, Mraveneček, labuť, carodejka, Květka Š., ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)