Tvá myšlenka...
Tvá svíravá myšlenka
vkradla se mi do spaní
a já,jako Popelka,
vstávala dřív než svítání...
Na okně,v polospánku
pozoruji zamračené nebe
a marně hledám Polárku...
...je to jako hledat Tebe...
Přečteno 454x
Tipy 7
Poslední tipující: carodejka, Roger, ilona, Psavec, CULIKATÁ
Komentáře (4)
Komentujících (4)