Kalná láskyplná rána
Chci cítit tu vůni uhrančivou,
chci hledět do kalných láskyplných rán,
chci kouřit cigaretu
a
zamykat do vzdušných zámků kouř.
Chci něžně dotýkat se bezelstnosti zbaběle,
chci hladit tu křivku ctnosti,
chci jíst tóny pronikavé
a
milovat se uprostřed noci.
Chci stát na pokraji skal šílenství,
chci lákat kapky do kaluže
a marně našlapovat do snů skutečnosti.
MILUJU TĚ! ...chci tě...
Přečteno 507x
Tipy 2
Poslední tipující: Labanda
Komentáře (1)
Komentujících (1)