Monolog
Anotace: aneb jak schizofrenie ničí můj svět :)
Srdce mám u ledu, rozum zas velí,
pevně se chopil otěží vlády.
Vyžene prince na bílých koních,
i černé kočky nechá dopadnout zády.
Nasadit úsměv, levá dva, kupředu!
Necouvej před sebou, staneš se malým.
Jenže kam schovat se před bídou vševědů?
Já tu jen čekám dál na oteplení.
Přečteno 356x
Tipy 1
Poslední tipující: Teop
Komentáře (1)
Komentujících (1)