nemužu zapomenou:'(
Nemužu zapomenout na tebe
na tvé ruce pohled od tebe
tak napiš mi krátkou zprávu
at pousměju se aspon k ránu
Neni den a neni noc
kdy já na tebe myslím moc
tak přemýšlím o nás dvou
a pak čekám na tebe náhodou
kdy osud mi tě přivede
snad dočkám se ještě dnes
tak pláču slzy každou noc
a sedím na lavičce den i noc
tak snad pochopíš co cítím dál
tak snad pochopíš co vidět máš
jen jednu otázku ti položím
máš mě rád?řekni z očí do očí..
Přečteno 348x
Tipy 1
Poslední tipující: Aurora.
Komentáře (1)
Komentujících (1)