PŘIKRYJ MOJI HLAVU
Anotace: ze sbírky "Vlci v hlavě"
PŘIKRYJ MOJI HLAVU
Zakryj moji bolnou hlavu
svými pažemi,
prosím,
dříve, než se rozskočí,
spíše zdá se mi,
než že to vím,
že se pokoj se mnou zatočí,
a já se probudím,
bosý,
ve své posteli,
a ty mi neseš snídani
tak jako dřív,
pamatuješ?
mou ruku bereš do dlaní,
"miláčku, ještě spíš?"
a já se přimknu k tobě blíž
a jsem rád, že tu jseš,
v tom pokoji, tu na zemi,
a zašeptám-
přikryj moji hlavu
svými pažemi,
prosím!!
Přečteno 314x
Tipy 13
Poslední tipující: divoska_jaja, Myrja, NikitaNikaT., northcarolina, Psavec, zenge, labuť, Květka Š., WhiteSkull, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)