Anotace: ...
pekné zamyslenie, ...démon... i hriech človeka môže byť za tým, čo odvádza-navádza pozornosť k niekomu inému (niekedy). (Kto bol za navedením Evy k jablku?...)
-st
28.04.2010 23:20:00 | Juraj Hrom
komformita?
uhlazování něčeho, co není třeba uhlazovat ve vztahu?
14.03.2010 07:21:00 | Romana Šamanka Ladyloba