Polibek
Anotace: Popis retů,které se spojí v polibek a pak....:-)
Jemné obrysy srdečních lístků
spodní ret tvoří hlubokou misku
otevře bránu vlhkého chrámu
odevzdá dotek pro druhou stranu
kouzelně něžná symfonie
dva dílky v jeden celek
slije
páry hebkých hladkých klásků
vykouzlí ústy vášnivou lásku
baletním tancem vznikne pnutí
jemnocit těla nutí
-k milostným hrám
Přečteno 518x
Tipy 30
Poslední tipující: Antares, Holis, Jakub Lasak, PPetrushka, divoska_jaja, Levandule, Psavec, ota.pé, Zasr. romantik, Houda, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)