Vášnivé doteky
Ležíš si na bříšku
a já na tobě sedím
na tvoje vnady
upřeně hledím
pak protřu své dlaně
a namažu mast
od shora dolů
bude to slast
prsty Ti projdu po celičkém těle
vrtíš se,
vzdycháš,
tohle Tě bere.
Přečteno 1346x
Tipy 5
Poslední tipující: Mraveneček, ilona, PPetrushka, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)