Usínám s tebou.
Nad mojí postýlkou
něco se vznáší,
to andělé z nebes
lásku mi snáší.
Pak ve snech si žiju
s pocitem slasti,
po zaznění tónu
jsem opět v pasti.
I přes to, že usínám
v postýlce sám
jsem skutečně vděčný,
že ve snech Tě mám.
Teď ležím a čekám
na dnešní sen,
tiše jen doufám,
že Ty budeš v něm.
Přečteno 339x
Tipy 6
Poslední tipující: PPetrushka, Vampire angel, ilona, FrankieLamprt, CULIKATÁ
Komentáře (0)