Nádherná kombinace..Tvoje básnička s Kejakem...fakt super. Jak to děláš?:))
14.03.2010 19:26:00 | Chico1
Hořkosladké pralinky,viď?To je život:-(.Přijde na chvilku,dáš mu pralinku-smutnou nebo veselou?Občas trošku kyselou a zase odchází a všechny rozhází:-))).To je sen v modru:-).Tady máš culíka,já se culím na zákusek-pralinky došly:-)
14.03.2010 15:36:00 | CULIKATÁ