Černá růže
Anotace: Jeden schod byl vyšší než ostatní.
Světlonoš je přeci ďábel,
ten pocit chutnal i Ábel.
To pak hyne i duše věrná,
když z rudé růže je černá.
Žlutý pyl se šíří sadem jabloní,
pro ztrátu žebra jen muž slzu uroní.
To pak hyne i touha niterná,
když z rudé růže je jen černá.
A tak v zemi lží a strachu,
zmizela záložka k almanachu.
To pak hyne i moc podpěrná,
když z rudé růže je černá.
Amor mortus, vivat amor.
Přečteno 479x
Tipy 36
Poslední tipující: Gabrielle, Amable seňor Marek, Dygi, Stoneman, carodejka, 4LJFilip, CRASH, Radek.oslov.Šafárik, Jiná, Vanilková Ninja, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)