Anotace: Pro holčinu, kterou mám nade vše rád... E. R.
Sbírka: Ostatní básně a jiné
Vítej na Liter.cz!
Máš velmi dobrý start a tak Ti přeju mnoho úspěchů a příjemný pobyt v temto modrém světě. Tvé dílko mne zaujalo, líbí se mi a proto jsem dala ST! Je mi... tak nějak jistým způsobem blízké.
15.03.2010 09:17:00 | NikitaNikaT.