Klapy, klapy, klap
Klap, klapy, klap
slzy dopadají
v rytmu podzimního deště
na dlažbu a orloj kolem mne tančí
schody se stáčí v linii času
jako rty mladistvých milenců
v pyžamu noci
u kašny vzduch se včera zastavil
hledali jsme spolu mlčící slova
byla jsi tam se mnou
a zvony se chvěly
jako sopky v litosféře
jako mé ruce
co putovaly za světlem
které bylo v Tobě
byla jsi branou
byla jsi kapkou úsvitu
kam jsem směřoval
do Tvého džbánku
slzy jsem tam uložil
a doufal
že přetvoříš je ve smích
v další takový den
hledám naši kašnu
kam poděla se
vždyť tu včera ještě stála.
Přečteno 331x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, harmony, ilona, Romana Šamanka Ladyloba, Květka Š., Skalsky Pavel, labuť, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)