Písek
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=MUjHQ5p6koA
V dlaních prázdno,jen pár
malých kamínků.Já už nejsem
Tvou frází z úsměvných večírků.
Mezi pískem a hrubou skálou
je náš příběh druhou stranou
Propadá se na dno vázy,už
není komu schází.
Přesíváš mě mezi prsty
Tvé dlaně jsou tak prázdné
Jen vítr tiše vane tóny
..Kde hledat mám Tě...
Voda,ta je síla vůle
nenechá nás přes ni jít.
Jen písek hraje druhé
housle,kdo z nás dvou
projde dřív.
Až po těžký ráně, budeš chtít
znova vstát.Poslechni si moje
slova,že přestávám Tě v sobě znát.
Přesíváš mě mezi prsty...jako písek...
Přečteno 371x
Tipy 22
Poslední tipující: enigman, harmony, Chico1, Agniezka, zelená víla, hašlerka, Mbonita, Psavec, ilona, CULIKATÁ, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)