sss
Je večer
a měsíc dnes svítí,
víc než kdy dřív,
v očích tvých
hvězdy prohlížím
a k životu,
nechci nic víc.
Je půlnoc-
a já-
jak v poledne toužím,
po tvých rtech,
po obětí,
které se v mlze,
potichu ztrácí.
Přečteno 430x
Tipy 6
Poslední tipující: Mraveneček, Romana Šamanka Ladyloba, Agniezka, CULIKATÁ
Komentáře (0)