Pondělí
Anotace: mému dalšímu básníkovi
Nejsem taková, jakou by sis mě přál,
vidíš mě v lepším světle,
nesnil bys bláhově, kdybys mě znal,
netoužil po mém teple.
Zraňuji, jakobych srdce pozbyla,
ničím nás oba, i když bych raděj nebyla,
odpust mi verše upřímnosti,
lepší než maska nevinnosti.
Přečteno 452x
Tipy 10
Poslední tipující: 4LJFilip, CRASH, Kajaro, lexus, Roger, Alasea, Agniezka, Vlk v rouše
Komentáře (1)
Komentujících (1)