Mráz . .
mráz štípal jej rozpálené líca,
ktoré od zlosti a beznádeje
si odniesli červenú farbu
a nesmiernu teplotu
mráz štípal ..
jej oči zadržiavali slzy,
ktoré sa už dávno snažila ukryť
kdesi hlboko vnútri
no čerstvé rany rozjatrili
aj tú poslednú slzu
v skrytosti
mráz štípal
jej do poslednej štipky
prerytú dušu
ktorá bola zošitá len slabými nitkami
ktoré sa pretrhli
...
a tú bolesť praje len najhorším nepriateľom
(ktorých vlastne ani nemá)
mráz štípal naďalej
a ona vo svojom smútku,
vo svojej chorobe,
pri všetkých okolnostiach,
sa cítila opustená
mráz štípal aj na nedôveru,
ktorá visela v okolí
a len čakala na príležitosť
sadnúť na niekoho najbližšieho
a sadla na ňu
mráz štípal čoraz viac
no ona v poltopánkach
. . .
aj naďalej hádzala svojmu
vernému psovi loptičku
.. a mráz štípať neprestal
Přečteno 352x
Tipy 13
Poslední tipující: ilona, Simísek, enigman, harmony, CULIKATÁ, WhiteSkull, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)