Zakázané ovoce
Anotace: ...nechci ale musím - proč zakázané ovoce nejvíc chutná...
Sbírka:
Míša T.
koukám na tvůj obraz
mám v hlavě jeden dotaz
proč jsem tě nepoznal dřív
když jsi byla volná
proč jsem tě nepoznal dřív
teď mé srdce stoná
nechci kazit to co teď s jiným buduješ
mám chuť dát ti vše ale ty druhého miluješ
však nemohu si upřít větu
ta mě drží při životu
miluji tě a je to tu
Přečteno 644x
Tipy 18
Poslední tipující: Mraveneček, jesterka, ilona, Psavec, Kars, Mbonita, Boudicca, CULIKATÁ, harmony, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)