Ztratila se láska
Anotace: Lyrika/ze sbírky/ Adam mne má rád
Co bylo už námi obětováno?
A jak by přicházel zvláštní smír.
Co bude, až vstane zas nové ráno ?
Proč, Adame, stále přemýšlíš?
Kdo více pochybil? Ty nebo snad já?
Na měkký oblak jsi ulehl.
Šach lásky hrajeme. Kdo na tahu? Král.
Kdo se jen smál a kdo podlehl?
Cit prchnul do mraků a jen zamával.
Uletěl ti! S ptáky před zimou.
Jeden z nás kupoval, jiný prodával.
Chladně jak sníh, jdoucí krajinou.
Nic nezbývá, než jít a hledat moji lásku.
Já tě miluji! Nejsem loutka na provázku.
Přečteno 410x
Tipy 16
Poslední tipující: Psavec, enigman, Květka Š., modrá..., Kars, Mbonita, Boudicca, CULIKATÁ, harmony, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)