Virtuální
I já chci kousek přání
..Být Tvá...VIRTUÁLNÍ..
Realita každým dnem
ráno probuzená a být
už jen...pár slov...
Co s úsměvem nemá nic společného
a s citem je to něco nekonečného
Probdělé noci bez usínání a v duši
touha po seznámení.
Tě vlastnit na pár minut
Být milenkou tvých slibů
Hřát se o Tvá slova
Milovat Tě zas a znova
Tolik přání bych chtěla splnit jen
A zažít v sobě ten zvláštní sen
Kdy přijdeš ke mně v noci a vezmeš
mě do své moci.Pak řekneš jen
Jsi můj virtuální sen....
Přečteno 422x
Tipy 16
Poslední tipující: ilona, modrá..., enigman, labuť, Psavec, Mbonita, Chico1, CULIKATÁ, zelená víla, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)