Ty
Anotace: Tohle je něco jako vyznání...nevím, možná se to bude líbit možná ne, tj na vás čtenářích...prosím pište mi komentáře s kritikou, děkuji :-* :-)
Ty jsi můj temný anděl...
...můj stážce, ochránce spánku mého...
...jsi můj upír, kníže temnot...
...pán můj věčný, můj nejdrašší...
Chci dostat polibek tvůj vášnivý a nekonečný...
Ty jsi ten, co navštěvuje mne v mých snech...
...Můj milovaný...chci cítit na těle svém tvůj chladný dech...
Já proklínám jen srdce své, je láskou k tobe posedlé...
Přečteno 579x
Tipy 4
Poslední tipující: jitka.svobodova, ilona, CULIKATÁ, Agniezka
Komentáře (1)
Komentujících (1)